Куини Алис на Благо без грим! Наистина ли е убийствено красива?

Куини Алис на Благо без грим! Наистина ли е убийствено красива?
3 (60%) 2 votes

Куини Алис на Благо се показа без грим, по-хубава ли е от Христина?

Куини Алис на Благо се показа без грим и натурална. Гаджето на футболиста бе щракнато без фотошоп, докато излизаше с него от поредното заведение в София. Небрежно облечена, с раница на гърба и без капка макиаж, Куини Алис изглеждаше направо на 16. И едва ли някой би познал в нейно лице, ослепителната красавица, която гастролира из клубовете и е на кориците на светските издания.

Реакциите в мрежата не закъсняха, а мненията на потребителите са, че младото момиче е „хубавко и миловидно“, но далеч не може да се мери със светските лъвици, към които се опитва да се причисли. „Красива е, спор няма, но някак просто миловидна. Няма я красотата на Златка Райкова, нито чара на на мис България Нанси.“, коментират потребители из нета.

Куини Алис на Благо не е толкова ослепителна без грим

Куини Алис на Благо не е толкова ослепителна без грим

Други пък я сравняват с Христина Витанова и са на мнение, че гимнастичката определено я превъзхожда. „Хубава е, но с детска хубост“, коментират из нета.

Принцесата на милионера обаче ще се шири в цял палат

Принцесата на милионера обаче ще се шири в цял палат

С миловидно излъчване или не, Куини Алис успя да отмъкне Благой Георгиев от Христина Витанова и двамата са луди един по друг. Нещо повече–манекенката си живее като истинска принцеса. Само след шест месеца Благой вече е готов да построи за кралицата на сърцето си цял палат. И двамата да заживеят в него, пише HotArena.

С грим не се отличава от останалите звезди

С грим не се отличава от останалите звезди

Христина Витанова по нищо не й отстъпва

Христина Витанова по нищо не й отстъпва

Както се говори за новия си дом в София, Благой е отделил 3 милиона лева и вече избира имоти в Драгалевци и Симеоново. Бояна се оказал извън избора му, тъй като там живее бившата му любима с децата им и Георгиев предпочита бившата и настоящата му изгора да не се засичат.

Междувременно, дори Куини Алис да не остане завинаги до футболиста, присъствието й в живота му, завинаги ще бъде запечатано на лента. В момента режисьорът Георги Костов трескаво търси нейна двойничка актриса, която да изиграе ролята й в биографичния филм за Благой Георгиев, в който тя ще играе ролята на втората най-важна жена в живота му, след майката на децата му Христина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар