Кубрат Пулев в болница след мача с Кличко, Андреа притеснена!

Кубрат Пулев в болница след мача с Кличко, Андреа притеснена!
5 (100%) 1 vote

Кубрат Пулев влезе в болница след мача с Кличко

Кубрат Пулев се представи достойно на мача с Владимир Кличко, но веднага след края на срещата, му се наложи да влезе в болница. Спортистът получи сериозни контузии, а лекарите имаха съмнения и за счупен нос.

След като прекара няколко часа в изследвания и прегледи, Кобрата се появи пред медиите и успокои всички, че няма тежки наранявания. Той призна, че не е доволен от себе си и очаквал много повече, но не е имал възможност да разгърне потенциала си. Приятелката на Кубрат Пулев — Андреа преживя доста напрегнати моменти, докато разбере, че половинката й е добре. Певицата не крие, че винаги е била доста напрегната по време на неговите мачове и този път не прави изключение.

Андреа в паника след мача на Кубрат Пулев

Андреа в паника след мача на Кубрат Пулев

Самият Кубрат Пулев е категоричен, че няма да се откаже и ще направи нов опит за световната титла. В момента той се възстановява в болницата в Хамбург, а лекарите са на мнение, че трябва да остане под наблюдение известно време. Спортистът получи тежки травми на главата, имат съмнения за счупен нос и ключица. Опасенията на лекарите са и за мозъчно сътресение.

Що се отнася до Андреа, не е ясно дали певицата ще отлети при годеника си в Хамбург, или ще изчака завръщането му в България. Факт е, че изпълнителката доста трудно приема професията на гаджето си и трепери от всеки един негов мач.

Въпреки че го подкрепя безусловно, след мача снощи, Кубрат Пулев преживя наистина тежки травми. Мнозина са убедени, че българският спортист ще се възстанови и скоро ще започне отново да тренира. А отзивите за мача снощи са категорични, че звездата на бокса се е справила достойно. Световният шампион Владимир Кличко, също е на мнение, че Кубрат Пулев е сериозен съперник. И след тази опознавателна среща помежду им, е много вероятно следващия път Кобрата да си тръгне от сблъсъка абсолютен победител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар