Кубрат Пулев отсвири съвсем Андреа (Снимки доказват)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев и Андреа бяха двойка за пример в добрите стари времена, а днес певицата е все по-често самотна

Кубрат Пулев отсвири съвсем Андреа, което лесно може да се провери, ако сравним миналото и настоящето.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев отсвири Андреа, ето как беше плътно до нея преди
сн.: БУЛФОТО

В добрите стари времена Андреа винаги беше с партньора си, който и тогава се боксираше и имаше важни ангажименти. Kliuki.net ще ви покаже как стояха нещата чрез снимките, които публикуваме.

Кубрат Пулев беше рамо до рамо до Андреа, често присъстваше на нейни участия, забавляваха се заедно, на рождени дни тя не беше сама и с приятелки. През последните две години обаче ситуацията претърпя обрат.

Какво раздели Андреа и Кубрат Пулев

Дали Кубрат Пулев охладня към звездата или просто я постави на втори план?! Факт е, че спортистът няма достатъчно време.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев и Андреа бяха все заедно – на вечеря, на нейни участия, на рожден ден
сн.: БУЛФОТО

Но също толкова е вярно, че той неведнъж й обещава да се венчае за нея, а това все остава като едно хубаво пожелание…

На Андреа вече й писна, защото последният й шанс беше наскоро. Кубрат Пулев обяви, че ще вдигне сватба на ринга, ако бие Кличко. Както знаем, Кличко би Кубрат, при това по особено категоричен начин. Булка няма да има, размяна на пръстени също.

Отдавна Кубрат Пулев не е бил в обятията на Андреа, когато тя е на обществено място. Неслучайно дори се заговори, че са скъсали. Последните им общи фотоси са от лятото, когато се усамотиха да почиват край морето.

Ала преди години Кубрат Пулев беше неотлъчно до своята красива половинка. Събитията не минаваха без него, а Андреа се кипреше доволна и горда. Приближени до Кубрат Пулев твърдят, че той ограничил нощните подвизи, тъй като характерът му е буен и все създавал проблеми.

С увеличаването на славата, отговорността му също стана по-голяма. А старите му прегрешения са достатъчни, за да трупа нови.

Кубрат Пулев е известен с грубото си поведение на мутра из дискотеките, явно е решил да спре с тези изцепки, за да му простят околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар