Кристиана на Мая и Магапаса се превърна в истинска красавица

Малкото момиченце стана млада дама

Дъщерята на Мая и Магапаса се превърна в истинска красавица. Малката Кристияна от дете е гордостта на фолк дуетът, а откакто порасна и най-голямата и тревога. Красавицата с черни коси и стройна фигура привлича вниманието на все повече ухажори. А за Магапаса е цяло изпитание да гледа как около единствената му наследница се навъртат куп младежи.

Чаровницата още от малка е под светлините на прожекторите заради известните си родители. Със залеза на кариерата им обаче успя да порасне като нормално дете, а не като знаменитост.

Кристиана на Мая и Магапаса порасна
Кристиана на Мая и Магапаса порасна

В момента Кристияна е при майка си в Лас Вегас и се радва на свободата и забавленията в столицата на хазарта. И въпреки че е на ръка разстояние от най-известните развлекателни комплекси, чаровницата е изключително скромна и не смята да става звезда.maq 005 maq 004 maq 002

Кристияна е най-голямата радост на Магапаса, който никога не е крил, че след Мая, дъщеря им е най-скъпия човек за него. Раздялата му с певицата не повлия на отношенията му с Кристияна и днес двамата са в прекрасни отношения.maq0003

Истинска дама
Истинска дама

Последните новини гласят, че след като кариерата на певеца в България залезе, той се е преместил при жените на живота си в Лас Вегас. И макар Мая да е щастливо обвързана с друг мъж, посрещнала изключително топло бившата си любов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.