Крисия Тодорова със суперхит за Евровизия

Крисия Тодорова със суперхит за Евровизия
5 (100%) 3 votes

Крисия Тодорова с първа собствена песен за Евровизия

Крисия Тодорова превзема Евровизия с уникална песен. Музикалната звезда от шоуто на Слави демонстрира невероятния си талант и на международния конкурс за детска песен „Евровизия“.

Видеото, заснето от едни от най-добрите режисьори вече се превърна в абсолютен хит в мрежата. Само за два дни клипът има повече от 11 000 споделяния и повече от 100 000 гледания. А отзивите на феновете са повече от топли.

„Прекрасен глас“, „Уникално изпълнение“, „Много талантлива“, „Великолепна е“, дивят се почитатели на детето — чудо. Заедно с Крисия в клипа се изявяват и двете деца пианисти—Хасан и Ибрахим, които също възхитиха с виртуозните си изпълнения. Малката чаровница междувременно продължава да се радва на огромна популярност, а феновете й предричат огромен успех в Малта.

Крисия Тодорова със суперхит на детската Евровизия

Крисия Тодорова със суперхит на детската Евровизия

Самият Слави Трифонов не крие убедеността си, че с песента си Крисия Тодорова може да спечели детската Евровизия. Водещият дори обеща на малката си звезда, да й уреди участие в Гласът на България, но не да се състезава, въпреки че със сигурност би спечелила без конкуренция формата, а за да покаже на кандидат-звездите как се пее наистина.

Малката чаровница в момента усилено се подготвя за международния конкурс в Малта, като успоредно с това е затрупана с още куп задачи. Освен да ходи на училище и да репетира за международния конкурс, Крисия Тодорова има и участие в шоуто на Слави през седмица. Двамата с малкия комик г-н Андреев, както и по-рано се изявяват в шоуто на Слави.

Заради децата, кадрите с тяхно участие се снимат по-рано, за да не влияе изявата им в предаването на дневните им режими. Въпреки това от обкръжението на малката Крисия Тодорова споделят, че момиченцето буквално се справя с херкулесови задачи, които са по силите на малцина от нейните връстници. Но го прави с усмивка и огромно желание=

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Крисия Тодорова със суперхит за Евровизия”

  1. Лечение с билки

    окт. 13. 2014

    Песента е наистина страхотна! Успех, Криси!

    Reply to this comment

Добавете коментар