Крисия Тодорова на зверска диета заради Евровизия

Крисия Тодорова на зверска диета заради Евровизия
5 (100%) 1 vote

Крисия Тодорова е подложена на хранителен режим заради участието си на конкурса

Крисия Тодорова трябва да се ограничава от цял куп лакомства

Крисия Тодорова е подложена на зверска диета заради участието си на детската Евровизия. За да бъде в блестяща форма на предстоящия след седмица конкурс в Малта, малката певица се е подложила на жесток хранителен режим. Който не е особено подходящ за възрастта й, коментират специалистите.

Крисия Тодорова се гласи за Евровизия

Крисия Тодорова се гласи за Евровизия

10-годишната талантлива изпълнителка е изключила от менюто си всички калорични храни като чипс и сладки лакомства. Запознати разкриват, че тя не яде дори и хляб, което не е особено препоръчително за дете на нейната възраст, което тепърва има да расте и да се развива. В стремеж си дъщеря им да бъде блестяща на Евровизия обаче родителите й явно са стигнали до сериозни крайности, научиха от hotarena.net.

„Не е нормално дете на 10 години да пази диети, организмът му има нужда да се храни, не да гладува“, възмущават се онлайн потребителите. Още повече, че Крисия Тодорова изобщо не е пълна и няма никаква нужда да отслабва повече. Новината, че сладураната пази диети, никак не се хареса на феновете, което определиха подобни действия от страна на родителите й като нездравословни, видяха от hotarena.net.

Изглежда обаче майката и таткото на детето-чудо не се спират пред нищо, за да осигурят на дъщеря си блестящо представяне в Малта. Роклята на Крисия Тодорова вече е готова и е дело на изтъкнатата ни дизайнерка София Борисова. Тоалетът е дълъг до земята, а според запознати бащата на малката изпълнителка се е бръкнал с цели 5 бона за нея. Освен това таткото се е изръсил и с още пари за тоалетите за другите изяви на щерка си, повечето от които а обличани само по веднъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар