Крисия Тодорова движила само с охрана и шофьор?! Семейството трепери над нея

Крисия Тодорова движила само с охрана и шофьор?! Семейството трепери над нея
5 (100%) 4 votes

Крисия Тодорова движила само с охрана и шофьор, защото семейството й е богато и се опасява от отвличане

 

Крисия Тодорова е зорко пазена от семейството си!

Заможните й родители така треперят над нея, че не дават и косъм да падне от главата й, научи Kliuki.net.

Крисия расте в богата среда, тъй като татко й е виден хотелиер, писа HotArena.net след статия на ПИК.

Крисия Тодорова е зорко пазена от семейството

Крисия Тодорова е зорко пазена от семейството

Бизнесменът дори й наел охрана и шофьор, които да я придружават на всяка крачка навън. Впоследствие обаче се отказал от тази показност, въпреки че се опасява от отвличане, защото тези случаи у нас зачестиха.

В момента Крисия Тодорова я водят подчинени на фамилията до училище и на уроци по музика, но гардовете вече са освободени. Бащата на Крисия – Марин, въртял сделки из цялата страна. До преди известно време той пътувал с Бентли последен модел, чиято регистрационна табела съдържала шест 7-ци, разказват за баровеца от родния му Разград.

После той променил начина си на живот и вече не държал да демонстрира състоянието си. За тяхното семейство обаче никой не казва лоша дума, защото са много уважавани и известни с помощта, която дават на всички. Доста от благотворителните дейности на местно ниво са спонсорирани от Марин.

Случило се дори да приюти хора, които останали без дом след пожар. Настанил ги в хотела си и не им взел нито стотинка за няколко месечния престой. Затова и сега всички са категорични, че Крисия е неговият дар от Бога, заслужен заради добротата му.

Преподавателите на Крисия Тодорова пък казват, че тя не е просто талант, а е дете, което се труди усърдно, знае какво е дисциплина и не се оплаква. Момиченцето се старае и в школото, където също е отличничка.

Освен домашните, тя ходи на балет, рисува, пее и има ангажименти покрай Шоуто на Слави, но въпреки това се справя блестящо.

Зрителите ще останат доволни, ако наистина във формата спечели точно Крисия Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар