Крисия се потопи в коледна приказка вкъщи (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Крисия е щастлива заедно със семейството си по Коледа вкъщи

Крисия се потопи в коледна приказка вкъщи, видя Kliuki.net.

Заедно със сестрите си и цялото семейство тя обожава на тези празници да се съберат и да се радват един на друг. Малката звезда, която проходи в предаването на Слави Трифонов, е непрекъснато усмихната и много щастлива от вниманието на хората.

Крисия

Крисия заедно със сестрите си вкъщи

Тя споделя, че не се чувства такава знаменитост, но пък оценява отношението на всички. Пожеланието на Крисия за Новата година звучи толкова мъдро и като едно истински важно послание, което трогна зрителите на бТВ.

Екипът на сутрешния блок влезе в дома на чаровницата Крисия, за да покаже как живее тя в Разград. Денят на момиченцето минава в строг режим.

Тя става рано, за да учи, после посещава уроци по пеене и танци, а накрая й остава време само да седне на вечеря и да си легне да спи. Това обаче не й тежи, напротив, тя е амбицирана да успее и да покорява още повече върхове.

Може да е странно за едно малко дете, но Крисия съзнава отговорността на славата, която я споходи, както и инвестираните средства от страна на родителите й.

Другите наследници също са толкова старателни и прилежни в училище. Те често загърбват игрите и забавленията за сметка на задълженията, които имат. Мама и татко знаят, че могат да разчитат на послушанието на малките, тъй като вече са ги накарали да разберат колко важно е да работят за своето развитие.

Крисия е страхотен пример, че е нужен не само талант, но и много дисциплина, която въобще не й липсва. Даже напротив!

Вижте в каква обстановка са по Коледа прекрасната Крисия и семейството й!

ВИДЕО: http://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/koleda-s-krisija-i-semejstvoto-j.html

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар