Крисия остана втора заради манипулиран онлайн вот

Крисия остана втора заради манипулиран онлайн вот
5 (100%) 5 votes

Крисия е водела убедително и в гласуването в интернет, когато са го спрели

Крисия е загубила около половин милион гласове на наши сънародници в чужбина

Крисия Тодорова съвсем целенасочено е била избутана на второто място в детската Евровизия. След като вчера ви разкрихме как журито с всички сили избута италианчето Винченцо на първата позиция, днес се оказа, че организаторите на конкурса са спретнали още една шашма с вота на зрителите.

Прецакаха Крисия с онлайн гласуването

Прецакаха Крисия с онлайн гласуването

Този път измамата е в онлайн гласуването, където феновете можеха също да подкрепят фаворитите си. В началото всичко си вървяло нормално, а изпълнението на Крисия, Хасан и Ибрахим събирало все повече и повече гласове и убедително дръпнало пред останалите претенденти.

В един момент обаче вотът бил прекратен! Българката Камелия Велева, която живее в Манчестър, разказа, че внезапно сайтът, на който можело да се гласува, просто изчезнал като по този начин бил ограничен достъпа на всички, желаещи да подкрепят българските деца.

Не само Камелия е имала този проблем. Наши сънародници от цяла Англия, Испания и Гърция също не са имали достъп до онлайн гласуването. Каква е причината за това можем само да гадаем. От администраторите на сайта заявиха, че той се е сринал заради прекалено голямата активност на хората.

Според феновете обаче целта е била да не се допусне още по-голяма подкрепа за Крисия, което със сигурност би предизвикало нови въпроси за легитимността на надпреварата и съмнителната победа на Италия, научиха от hotarena.net.

Прости сметки показват, че заради прецаканото онлайн гласуване Крисия е загубила около половин милион гласа от наши сънародници, живеещи в Европа. Странното е, че от БНТ също мълчат по въпроса и не се опитват да защитят българското представяне, изисквайки обяснение за случилото се в събота вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар