Крисия остана втора на Евровизия заради уредено първо място?

Крисия остана втора на Евровизия заради уредено първо място?
5 (100%) 2 votes

Крисия е нямала никакъв шанс да победи в детската Евровизия, въпреки убедителния вот на хората

Крисия Тодорова спечели любовта и одобрението на хората от цяла Европа

Крисия Тодорова представи България повече от достойно на детския конкурс за Евровизия и напълно заслужено си спечели второто място. Като според специалистите то дори е твърде малко с оглед представянето на сладураната, която излезе на сцената заедно с близнаците Хасан и Ибрахим.

Крисия Тодорова грабна сърцата на зрителите

Крисия Тодорова грабна сърцата на зрителите

Трите български деца буквално отвяха залата и публиката с въздействащото си изпълнение и изправиха зрителите на крака. Нищо чудно, че при това положение хората от почти всички държави в Европа гласуваха като луди за Крисия и близнаците.

Въпреки огромната подкрепа обаче, българските деца нямаше как да спечелят престижния конкурс. Поради една много проста причина – първото място вече е било уредено. Поне това твърдят запознати със схемата на провеждане на конкурса.

Още преди началото му, журито, което също оценява участниците, е взело решение тази година победата да бъде за Италия, представяна от малкия Винченцо Кантиело. А причината? Малчуганът е определян като новия Тото Кутуньо в страната си, от където са готови на всичко, за да дадат летя старт на кариерата му.

Така че нищо чудно победата му действително да е била уредена, въпреки, че по мнение на специалистите, песента, с която Винченцо се представи, няма модерно звучене и прилича повече на италиански шлагер. Който момчето изпя с много добра техника, видяха от „24 часа“.

Най-голямо подозрение за уреденият конкурс буди разликата в точките, с която италианчето спечели пред Крисия. Винченцо събра общо 169 точки, точно с 12 повече от нашата звезда, която остана втора със 147. А журито оцени Кантиело именно с максимума – 12 точки. Благодарение на които всъщност той грабна и победата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Крисия остана втора на Евровизия заради уредено първо място?”

 1. Джинджифил

  Ное. 17. 2014

  „Винченцо събра общо 169 точки, точно с 12 повече от нашата звезда, която остана втора със 147.“

  Я сметнете пак :)))))

  Reply to this comment
 2. Песента на Крисия наистина беше много по-добра от всички останали, които звучаха и доста еднотипно. Ама няма как да спечели, тук става дума за много пари – колко хора биха посетили догодина една евентуална Евровизия в България, в сравнение с Италия?

  Reply to this comment

Добавете коментар