Крисия и Криско разтърсиха Разград (Снимки и видео)

Крисия и Криско разтърсиха Разград (Снимки и видео)
5 (100%) 3 votes

Крисия и Криско разтърсиха Разград с „Почивните дни“

Крисия и Криско разтърсиха мрежата с невероятно изпълнение. Двете звезди изненадващо се оказаха на една сцена, а малката чаровница се оказа абсолютно достойна да съперничи на Криско по време на изпълнението им в Разград.

Уникалният концерт на Слави Трифонов в родния град на Крисия, събра на едно място всички малки звезди от шоуто. В концерта взеха участие не само малките таланти, но и доказали се звезди като Криско.

Двамата с Крисия дори излязоха заедно на сцената за съвместно изпълнение. И колкото и невероятно да звучи, дори лошото момче на България рап остана покорен от таланта на младата певица.

Крисия и Криско направиха шеметно шоу в Разград

Крисия и Криско направиха шеметно шоу в Разград

Крисия и Криско направиха невероятен дует с изпълнение на „Почивните дни“ и обраха овациите на публиката. А рапърът не скри възхищението си от работата с една толкова малка, талантлива и дисциплинирана певица.

Шоуто се проведе под надслов „Крисия и приятели“, а в социалната мрежа вече се сипят похвали по повод блестящия концерт на малките звезди. Зрителите нямат търпение да видят не само изпълнението на Крисия и Криско, но и на концертите на другите две звезди в шоуто: Симона и Гергана.

Дуетът предизвика фурор

Дуетът предизвика фурор

Засега не е ясно кога ще бъде излъчен концерта с участието на Симона в Свищов, както и кога ще бъде концертът с Гергана в Стара Загора. Много от феновете на третата финалистка се надяват скоро Слави да обяви дата за концерта в града на липите. А видео от концерта с участието на Крисия и Криско можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар