Крисия е дете чудо

Крисия е дете чудо
5 (100%) 1 vote
Малката певица е разностранен талант

За радост на майка си Ангелина и баща си Марин Крисия Тодорова е дарена с куп таланти – пише в. „Преса”. Освен че пее великолепно и свири на пиано, тя танцува изкусно и рисува страхотно. За пака е невероятна математичка и малката й главица смята като калкулатор – отбелязва изданието.
„За танците и пианото си имам обяснение. Самата аз съм завършила балетно училище и съм била балерина във Варненската опера. В рода ни е имало доста музиканти. Ама това с пеенето откъде е, идея си нямаме с баща й, защото сред близките ни роднини няма хора с музикални качества” – чуди се майката на Крисия – Ангелина.

Крисия Тодорова

Крисия пее, танцува и рисува

Не на последно място Крисия е отличничка и в училище, въпреки че 6 пъти в седмицата има уроци по пеене, танци и пиано. За всеобща изненада любимият й предмет в училище е математиката. Обяснението на момичето е просто: „Удава ми се с лекота. Хората обичат това, което умеят да правят”.
Крисия танцува от 4-годишна и за известно време това увлечение засенчвало пеенето. Това не пречи да е отворена за занимания и с всичко друго, което й доставя удоволствие.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар