Краят на Огледален свят не беше излъчен! Ето го погребението на Фериха! (ВИДЕО)

Краят на Огледален свят не беше излъчен! Ето го погребението на Фериха! (ВИДЕО)
2.85 (56.92%) 13 votes

Погребението на Фериха остана неизлъчено, вижте го сега

Краят на „Огледален свят“ така и не бе излъчен. Грандиозният финал, който продуцентите обещаваха на публиката не се състоя, а аудиторията бе повече от разочарована. Оказа се, че всички подробности около смъртта, погребението и загубата на героинята ще бъдат разкрити в продължението на сериала „Пътят на Емир“.

Продукцията обаче засне едва три епизода, в първия, от които бе дадено обяснение за смъртта на Фериха. Оказва се, че младата жена е убита от Халил, който успява да избяга от психиатрията незнайно как. Цялата история с погребението е представена през очите на Емир в новия сериал, който не може да прежали любимата си.

Погребението на Фериха остана неизлъчено

Погребението на Фериха остана неизлъчено

Драмата се оказа една от най-хитовите в историята на турското кино, но продължението не предизвика очаквания интерес. Краят на „Огледален свят“ разочарова силно и зрителите, които се заричаха, че няма да гледат повече сапунени сериали, заради финала.

Зрителите разочаровани от края на "Огледален свят"

Зрителите разочаровани от края на „Огледален свят“

Оказа се, че от Би Ти Ви са решили да не закупуват  продължението, тъй като освен сцената с погребението нищо друго не свързва новия проект със сериала. Така зрителите останаха доста разочаровани от финала на „Огледален свят“.

еmir 2

Междувременно в интернет се появи видео, което разкрива как се е развила цялата драма. През погледа на главния герой е разказана и историята за трагичната загуба на съпругата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар