Краят на Николета Лозанова наистина дойде (Виж как я омерзиха)

Николета Лозанова беше долно опозорена с послание, което я осмива за пореден път, но този път е фатално, смятат потребителите в мрежата

 

Краят на Николета Лозанова наистина дойде!

Ако се чудите защо, то нека ви запознаем с новата унизителна творба по неин адрес.

Горката Николета... омерзиха я тотално и предрекоха края й!
Горката Николета… омерзиха я тотално и предрекоха края й!

Плейметката е тотално отвратена от маниаците, които я засипват с гневни коментари и редовно ги трие на страницата си. Те обаче валят отвсякъде, а напоследък редовно се пишат и стихове за нея – подигравателни, разбира се.

Анонимен автор е взел сериозно на мушка Николета и я оскърбява по всевъзможни начини.

Цялата творба по адрес на Николета Лозанова
Цялата творба по адрес на Николета Лозанова

Последният повод за гнева му е статия на Kliuki.net, под която той е дал свободна воля на злобата си и окончателно е отписал силиконката от родната сцена на моделките. За залеза на Николета и причините предупредихме още преди месеци (подробно ТУК), защото всички бяха категорични, че тя е била до тук, но красавицата все пак продължи да доказва, че още си я бива.

Феновете й не съгласни с гаврата и смятат, че още има хляб в съпругата на Божинов. Те не спират да я хвалят: „Ти си прекрасна, ти си моят идол, ти си слънчице…!”. Какви ли не още суперлативи могат да се прочетат от верните й обожатели, но за останалите нещата от ясни, по-ясни. Николета е втръснала на хората, а освен това ги дразни със своята суета и превзетост, гласят реакциите. А сега за капак и това, което съвсем я омерзи и я постави на мястото на иконите в миналото…

Сами вижте и преценете дали може да се говори за края на Николета Лозанова или не!

2 коментара
  1. Ivan Grigorov казва

    Interesno koga e imalo NACHALO, vsichki seriozni prostitutki sa kato neq, prosto ne stoqt na magistralata a pred nechii po-golqm…portfeil!, dokato se izprazni.

  2. ДЕСИСЛАВА ДИМИТРОВА казва

    Нещастници , завистливи оставете жената намира.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.