Кръстиха храм на Анджелина Джоли

Гласувайте за статията

Известната красавица, по която въздишат всички мъже, вече може да се похвали с “Анджелина Джоли храм”. Причина за този мил жест е благотворителността, която развива от години популярната актриса. Единият й осиновен син е роден в Камбоджа, където многодетното семейство има много добра репутация.

Храмът в Ангкар, който е кръстен на нея, е религиозно средище, създадено още през 12-ти век. Известен още като “Стария Брахма”, това свято място е много обичано от местните хора. Анджелина има ключова роля в опазването на световното културно наследство, точно по тази причина, както и заради милосърдието си, тя е обичана и уважавана в Камбоджа.

Въпреки многото си ангажименти и деца, двамата с Брад си имат свои тайни местенца, където да избягат от напрежението и да се отдадат на ласки. Двамата отморяват в хотелски комплекс „Амангири” и макар малкото часове престой там, те успяват да се откъснат от действителността, както и да запазят тръпката помежду си.

Звездната двойка се грижи отговорно за децата си, но все още намира време и желание да се усамотява. А и с жена като Анджелина, всеки мъж ще иска да отскача в някой хотел. За щастие, двамата са все така влюбени, както и в началото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Известни личности даряват всяка година част от доходите си - 24.04.2011

    […] условия за развитие на част от децата. Както писахме, Анджелина е почитана като богиня в Камбоджа, от където осинови […]

Добавете коментар