Кръшка ли Део на шоколадовата Мариана?

Гласувайте за статията
Дребничкият шоумен отрича да е разделен с мулатката, но…

Няма и месец, откакто Део заяви, че е влюбен до уши в мулатката Мариана, слухове вече започнаха да го разделят с екзотичната красавица. Папараци от жълтите медии щракнали блондинът да се разхожда с друга мацка.
В същото време Део отрича да има нова връзка. „С мариана съм, няма друга жена в живота ми. Имам много приятелки, както и фенки, но това нищо не значи” – коментира пред „България днес” Део. Въпреки това блондинът изглеждаше доста близък с мистериозната брюнетка, с която беше изловен да се развозва из столицата – коментира изданието.

Део

Това е единствената снимка на Део и Мариана заедно

Подозренията за евентуална нова връзка на Део буди и фактът, че шоуменът категорично отказва да се появява на публични места с шоколадовата Мариана. За първи и последен път блондинът се появи с 22-годишната Мариана Станчева на откриването на новото заведение на дуетната си половинка Лео. Преди нея Део лекуваше раните си от раздялата с Лора Караджова с кръшната танцьорка Ели, която му беше партньорка в „Денсинг старс”.
„Ще се снимам с новата си половинка Мариана само срещу пари” – скандално обяви в едно от интервютата си Део. Феновете му обаче смятат, че това е просто оправдание и във връзката им наистина има нещо гнило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар