Красавици! Вижте дъщерите на Илияна Раева (Фото)

Гласувайте за статията

Наследничките на гимнастичката засенчиха и майка си

Няма спор, че Илияна Раева е сред най-изисканите ни спортни звезди. Макар и вече минала 50 гимнастичката продължава да бъде една от най-стилните дами в родния хайлайф. Сред малкото, които могат да я засенчат са дъщерите й.

Дъщерите на Раева предизвикаха фурор в мрежата

Дъщерите на Илияна Раева предизвикаха фурор в мрежата

Наследниците на гимнастичката и футболиста Наско Сираков са хубави като картинки. Дъщерите на Илияна Славея и Виолета са сред най-желаните красавици в родния хайлайф. За разлика от Раева обаче и двете стоят далеч от светлините на прожекторите. Но подобно на майка си също са свързани с танците.

Преди няколко години Виолета дори отвори своя танцова школа във Варна, която управлява доста успешно.

За разлика от нея сестра й Славея се превърна в един доста търсен модел. Особено след горещата й фотосесия за известно мъжко списание, която предизвика фурор в мрежата. Младата красавица прекарва повечето си време в Барселона, където има повече ангажименти. И доста рядко може да бъде видяна в България, където почти няма покани за снимки.

Феновете на Раева коментират, че дъщерите й са хубави като картинки „Прелестни!“, „Красавици“, „Истински кукли“, коментират те и допълват, че двете чаровници направо засенчват майка си.  Която не крие, че е изключително горда с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Красавици! Вижте дъщерите на Илияна Раева (Фото)”

  1. Tihomir Krustev

    мар. 27. 2013

    eeeee, айде сега,чак пък хубавици.

    Reply to this comment

Добавете коментар