Край! Защо Николета хвърли брачната халка?!

Гласувайте за статията

Какво ли става между Николета и Валери, че плейметката стигна до там да обърне гръб на техния символ на любовта

 

Скърши ли се идеалната романтична история между Николета и Валери?!

Николета хвърли брачната халка

Николета хвърли брачната халка

Този въпрос обикаля бясно мрежата и не дава мира на потребителите, които до вчера гледаха в захлас любимата си звездна двойка.

Божинови или са се скарали или плейметката просто не цени тяхната връзка, колкото се опитва да ни убеди, гласят версиите на коментиращите. „Как може да махне брачната халка и най-вече защо?! Трябва да е станало нещо!”, „А и така изненадващо се появи сама в България с тъжна физиономия, определено се случва нещо, но не знаем още!”, „Не случайно ни се стори толкова умислена и състарена, явно причината е много сериозна!”, споделят си един на друг загрижени за влюбените гълъбчета.

Плейметката дойде у нас доста угрижена и вкисната

Плейметката дойде у нас доста угрижена и вкисната

Известно, че двамата преживяват лек трус, но той по-скоро касае кариерата на футболиста, а съпругата му блести в интервюта и гука все едно всичко между тях е идилия. И почти ни увери, че е така. Навръх Коледа силиконката и половинката й се показаха от Италия като много щастливи и старателни родители, а усмивката от лицата им просто не слизаше… Какво ли е объркало нещата междувременно, че Николета да хвърли символа на тяхната вечна вярност и да откаже да го носи?! Много догадки и съмнения, а тя самата мълчи по темата. Със сигурност обаче ще се разбере съвсем скоро, защото някой от тях все ще проговори и ще изплюе камъчето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Край! Защо Николета хвърли брачната халка?!”

 1. Maria Mihailova

  ян. 29. 2013

  samo gluposti pi6ete, senzacii the stavat.

  Reply to this comment
 2. Й. Сечков

  ян. 29. 2013

  ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ…и ся….к'вооооооооооооооооо?

  Reply to this comment

Добавете коментар