Край! Богатият годеник на Лияна я изхвърли, не ставала за съпруга

Наркотрафикантът Махмут пощурял, че половинката му продължава да пее по кръчми

Богатият Махмут разкара Лияна
Богатият Махмут разкара Лияна

Любовната идилия между поп фолк дивата Лияна и богатия й годеник вече е в миналото. След дългогодишна бурна връзка, белязана от неколкократни раздели, любовта между двамата окончателно приключи. Самият Махмут бил натирил Лияна, вземайки си обратно диамантения годежен пръстен, който й дал като залог за любовта си, научиха от „Уикенд“.

Причината богатият турчин да размисли и да се откаже от сватбата е повече от прозаична. На Махмут му било писнало бъдещата му съпруга да се кълчи през вечер полугола в барове и дискотеки. Това не бил образеца за примерна съпруга, който богаташът искал до себе си и в крайна сметка наркотрафикантът решил да прекрати отношенията си с певицата. Още повече, че тя нямала никакви намерения да промени начина си на живот и да се кротне до него като най-обикновена домакиня.

Така вместо да бъде булка, Лияна отново е прелъстена и изоставена. Припомняме ви, че певицата предизвика грандиозен скандал след като преди време отмъкна футболиста Благой Георгиев от бременната му половинка. Благо бързичко се осъзна от увлечението си и заряза звездата, за да се върне разкаян при годеницата си. Лияна пък се събра отново с Махмут, за да се теши със скъпите подаръци, с които турчинът я обсипваше.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.