Коя е тайнствената жена до Стоичков? (Папарашка снимка)

Гласувайте за статията

Мистериозната брюнетка, с която папараци изловиха Стоичков на излизане от ресторант в Букурещ, не е заплаха за брака му

Дългокраката дама не е заплаха за брака на Камата

Дългокраката дама не е заплаха за брака на Камата

След като Камата беше сниман как напуска румънското заведение, придружен от непозната дългокрака брюнетка, медиите веднага гръмнаха с новината, че семейството на легендата е пред разпад. Истината обаче се оказа малко по-различна.

Запознати с визитата на футболиста в румънската столица издадоха, че мистериозната дама най-вероятно е преводачката, която е придружавала Ицо и по време на срещата му с румънските журналисти. Стоичков никога не се е славел като специалист по чуждите езици и наемането на преводач, който да му помага с общуването, е съвсем в реда на нещата. Просто в случая въпросният преводач изглежда се е оказала дългокрака млада дама, на която веднага приписаха авантюра с българската легенда.

Припомняме ви, че това не е първият случай, в който набъркват името на Стоичков в любовна авантюра. Преди време се шушукаше, че Веско Маринов е изгонил жена си Цветанка защото я е изловил да му изневерява именно с Камата. И тази информация се оказа силно преувеличена, а Стоичков и до момента се радва на стабилните си отношения със съпругата си Мариана, която очевидно се е научила да не обръща внимание на клюките по адрес на мъжа ѝ.

Мариана Стичкова е свикнала с клюките по адрес на мъжа ѝ

Мариана Стичкова е свикнала с клюките по адрес на мъжа ѝ

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Коя е тайнствената жена до Стоичков? (Папарашка снимка)”

  1. Lele

    авг. 29. 2014

    Check that off the list of things I was coesufnd about.

    Reply to this comment

Добавете коментар