Коя е жената до Кирил Домусчиев?

Гласувайте за статията

Никой не знае подробности за жената до Кирил Домусчиев. Ясно е само, че тя е изключително красива

Един от най-нашумелите български предприемачи Кирил Домусчиев се появи с изключително ефектна блондинка на лъскаво светско събитие неотдавна. Жената до Кирил Домусчиев е в напреднала бременност, констатираха присъстващите. Облечена в малка черна рокля, тя събра погледите на бизнес елита, събран в залата на Националния исторически музей.

жената до Кирил Домусчиев

Коя е жената до Кирил Домусчиев

Кирил Домусчиев е познат на широката публика най-вече като собственик на футболен клуб „Лудогорец“. Той има две дъщери.

42-годишният бизнес мен е завършил френската гимназия и Техническия университет в София. Още в началото на прехода заедно с брат си Георги създава няколко компании за производство и търговия с промишлени стоки. На по-късен етап ги обединяват в холдинг „Адванс пропъртис“. Във времената на усилена приватизация Домусчиеви придобиват „Балканкар-Средец“ и „Балкан Ловеч“, фармацевтичните заводи в Разград и Пещера. Перлата в короната на фамилията обаче е „Параходство Български морски флот“. Сред най-големите им инвестиции е също и мол „Сердика“ в столицата, научаваме интересните подробности от седмичника „Галерия“.

Преди да се захване с „Лудогорец“, Кирил Домусчиев е бил член и на надзорния съвет на ЦСКА. Голямото му хоби е ловът, в името на който е кръстосвал из сибирската тундра, джунглите на Амазонка и африканските савани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Коя е жената до Кирил Домусчиев?”

 1. баш майстора

  ян. 30. 2012

  мръсен прошляк-само доростол

  Reply to this comment
 2. samuil radev

  февр. 22. 2014

  pederasi da go duhate nikoga nqma da imate takava jena zavista e bolest xodite se pregledaite

  Reply to this comment

Добавете коментар