Кошмар! Защо краката на Преслава се изкривиха?!

Гласувайте за статията

Любимата фолк певица вече почва много да тревожи своите фенове

 

Преслава, какво си направила със себе си?!

Втрещени почитатели се надпреварват да се питат един друг и да коментират, че жестоките диети окончателно ще съсипят здравето на любимката им.

Преслава е толкова слаба, че дори краката й се изкривиха?!

Преслава е толкова слаба, че дори краката й се изкривиха?!

Фолк звездата вече въобще не прилича на себе си, но не в това е проблемът. По-лошото е, че фигурата й все повече се превръща в нещо, което никак не изглежда човешко.

В мрежата е пълно с призиви и молби към Преслава да спре да се измъчва и да върне част от килограмите си, защото вече достатъчно плаши. Kliuki.net наскоро показа, че хубавицата се е сдобила с някакви странни дупки на коленете си и докато те май се дължат на некадърна пластика, то тук нещата вече са неописуеми… Краката на пайнерката буквално са се изкривили, забелязаха ужасени фенове.

Гледката става все по-страшна...

Гледката става все по-страшна…

„Като клечки са и едва се държи на сцената!”, „Само обърнете внимание как си ги оплита и трепери, ще си докара анорексия това момиче?!”, гласят масовите реакции сред потребителите.

Преслава е на върха, тя има шеметна кариера и печели добре, но в любовта никак не й върви. Дали пък това не е причината тя така жестоко да се топи?! Това се чудят мнозина, но други са на мнение, че тя просто иска да е фина, защото по природа е по-пищна и е много строга към себе си. Не трябва да забравя обаче, че тези чудовищни мерки може да й костват повече, отколкото предполага.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кошмар! Защо краката на Преслава се изкривиха?!”

  1. danica

    май 21. 2014

    Преслава е достатъчно голяма да преценя как да изглежда и на другите хора не им е работа. А най- малкото поне не се бъркайте в любовния и живот

    Reply to this comment

Добавете коментар