Косъма влиза във „ВИП Брадър“?

Гласувайте за статията

Нова звезда ще прекрачи прага на Къщата на „ВИП Брадър“. Един от любимите актьори от „Под прикритие“ влиза във формата.

Феновете на Косъма полудяха от радост, след като на Фейсбук страницата на шоуто се появи съобщение „Vip Brother е хвърлил око на Александър Сано!”.

Звезда от  "Под прикритие" влиза във  "ВИП Брадър"

Звезда от „Под прикритие“ влиза във „ВИП Брадър“

Новината предизвика истински фурор в мрежата. Не закъсняха и възторжените коментари.

”Искаме Сано във ВИП Брадър, поне ще е интересно с него. Има чувство за хумор, симпатичен, красив. Какво още ви трябва. Ще го очакваме”.

Имаше и съмнения около влизането му: „А дано, ама надали!”. Малцина вярват, че топ актьора ще се реши да участва във формат от подобен характер.

Освен Александър Сано, други спрягани имена за участие са тези на Христо Стоичков и Преслава.

Александър Сано влиза в шоуто?

Ще прекрачи ли Александър Сано прага на Къщата?

Говори се, че освен тях зрителите ще видят отново Никол Станкулова и Черната Златка, а продуцентите се надяват да получат съгласието им. Името на новоизгрялата звезда и претендентка за най-гореща и красива дама Червената Златка също се спряга.

Тази година „ВИП Брадър“ е решил да пренебрегне обичайните заподозрени за участие Ники Михайлов и Алисия. Валери Божинов и половинката му Николета също няма да блестят (или да се излагат) между звездните персони в шоуто.

Предстоящият формат на ВИП Брадър ще осигури коренно различни условия на пребиваване на участниците. Те ще живеят в стъклена къща в столичен мол, така че ще бъдат изложени на показ не само пред камерите, а и пред очите на най-горещите почитатели на шоуто.

Говори се, че сумата, която от екипа са готови да похарчат за хонорари е направо астрономическа. След като Иван и Андрей осигуриха само награден фонд от четвърт милион лева, се говори, че за да си осигурят вниманието на най-големите звезди на България, Ники Николов и компания са готови да се бръкнат с близо 1 000 000 лева, а може би и повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Косъма влиза във „ВИП Брадър“?”

  1. И

    авг. 30. 2013

    Ще е хубаво ако Никол пак влезе в къщата. Тя е много позитивно и мило момиче. Пък и без това ни е писнало да гледаме само скандали и обиди.

    Reply to this comment

Добавете коментар