Косъма натъжи фенки! Чарът му отиде на кино (Ново ФОТО)

Гласувайте за статията

Косъма се появи чорлав и раздърпан на изложба в столицата

 

Косъма направо подлуди околните с новата си визия!

Чорлав, раздърпан и супер неглиже той стъжни трепета на фенките да го зърнат отблизо. Изложба в столицата привлече актьора Александър Сано, който след ролята си в „Под прикритие” е известен с прякора си Косъма.

Косъма на изложба в столицата се показа чорлав и неглиже

Косъма на изложба в столицата се показа чорлав и неглиже                                                                                сн.: БУЛФОТО

Той се озова в компанията на писателката Ваня Щерева и заедно обсъдиха фото експозицията от портрети на рок и поп икони. За останалите по-важната тема беше как изглежда той самия. За учудване на всички Косъма е пуснал странен перчем, който никак не му ходи, смятат обожателките му. „Поне да се беше сресал!”, „Симпатяга е, но чарът му е отишъл на кино!”, бъзикат се с него и в нета след събитието, забеляза Kliuki.net.

Независимо от настоящия си изглед, Косъма си остава всеобщ любимец, а почитателите на крими сагата са в няколко месечно очакване за старта на новия четвърти сезон. Вече се знае, че „Под прикритие” ще продължи и отново ще държи хиляди пред екрана, а снимките започват в края на лятото.

За жалост на тези, които обявиха Косъма за култов образ, той вече не присъства в сериала, но наскоро намекна, че може би ще се завърне по някакъв начин. Няма да възкръсва, а вероятно ще се появи отново във вид на спомен при някой от героите. Каква ще е тази емблематична сцена, ще разберем след известно време.

Дотогава вижте как изглежда сега Косъма и преценете сами дали се е изоставил!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар