Корнелия Трифонова си я бива по бански – виж какво тяло вади

Гласувайте за статията

Корнелия Трифонова – половинката на Христо, с когото станаха известни покрай Биг Брадър, определено си я бива по бански, нека й се смеят за силикона

Корнелия Трифонова не е особено долюбвана заради скандалната си визия и обемния силикон, но нека й се смеят…

Корнелия Трифонова

Корнелия Трифонова вади готино тяло по бански, нека й се смеят

Тя по бански вади такова тяло и такива крака, че могат само да й завиждат, пишат нейните защитници в мрежата. Kliuki.net ще ви покаже как стоят нещата всъщност.

Вярно, че не сме в сезона на изрязаните екипчета, с които разкриваме прелести, но Корнелия и Христо Трифонови често си позволяват почивки в чужбина, където отмарят далеч от тукашната злоба. Там блондинката е във вихъра си.

Никой не й прави забележки, мъжете само въздишат около нея и цъкат с език, когато мине покрай тях.

Корнелия Трифонова

Корнелия Трифонова е втора Памела Андерсън

Христо Трифонов пък се гордее с пищната си половинка. Тя е като една спасителка на плажа, втора Памела Андерсън, споделят още възклицанията си техните приятели.

В компания Корнелия Трифонова е уникална фурия.

Тя винаги е щедра откъм деколте, смелите й тоалети не остават нищо на фантазията. И освен това няма какво да потулва. Корни, както галено я наричат близките й, си има самочувствие за това, което притежава. Тя неслучайно се е сдобила с толкова кубици, за да може да ги развява и да събира погледите.

Добре че Христо не е от ревнивците, които имат нещо против това. Двойката не успя да спечели от Биг Брадър, но пък славата от формата им е достатъчна. Те имат семейство за пример, което винаги ще бъде обсъждано, независимо дали в негативна или положителна светлина.

Така или иначе, те си живуркат задружно тримцата и не обръщат внимание на приказките зад гърба си. Няма и смисъл да го правят, защото утре, когато се сетят да погледнат назад, ще са доволни от прекрасните си дни, които са имали.

А Корнелия Трифонова може да накара доста моделки да се изпотят при вида на нейната фигура – вижте сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар