Корнелия Трифонова и Христо имат семейство за завиждане (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Корнелия Трифонова и Христо неслучайно се сблъскват със завистници и злобари, те просто са семейство за пример, бранят ги в нета

Корнелия Трифонова и Христо имат верни приятели, които са готови на всичко за тях.

Тяхното семейство определено е за пример, кълнат се близките им, а снимките, които публикуваме вероятно ще ви подскажат защо. Kliuki.net следи реакциите на потребителите, които намират живота на Трифонови за меко казано ексцентричен.

Корнелия Трифонова

Корнелия Трифонова и Христо са семейство за завиждане, хвалят ги близките им

Те прекарват времето си в бурни купони, не пестят средства за забавления и пътувания, гледат заедно наследничката си и са напълно отдадени един на друг. Рядко у нас двама души могат да се похвалят с нещо подобно.

Неслучайно Христо Трифонов беше категоричен, че в Къщата няма да се поддаде на чара на нито една от красивите дами.

Корнелия Трифонова

Ето така се забавляват заедно Трифонови

Той държи на половинката си и колкото и фрапантна да е нейната визия, Христо я одобрява напълно.

Вече ви показахме със снимки колко драстична е промяната при Корнелия Трифонова и как се е окепазила със силикон. Тя обаче също се намира за неотразима, когато се погледне в огледалото, чувства се отлично в кожата си и не се притеснява от приказките зад гърба си.

Свикнала е с атаките на околните, тъй като с Христо никога не падат по гръб и не влизат в разпри, когато замесват в интриги. Наскоро дори се чу, че тя му сложила рога, но този слух не се оказа истина.

Корнелия Трифонова и Христо дават повод да очернят фамилията им, защото са изключение от днешните стандарти на съвместно съжителство и родителство.

А колко хубаво би било, ако повече двойки променят отношенията си в тази положителна посока, за да дават такова възпитание и на децата си, хвалят ги още техните хора.

Останалото ще видите от някои лични фотоси на Трифонови, с които определено ще ви сащисат – умеят да се отдават на веселби и прекрасно настроение, нали?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар