Корина Шумахер плаче от радост! Михаел е вън от опасност!

Корина Шумахер плаче от радост! Михаел е вън от опасност!
5 (100%) 3 votes

Съпругата на автомобилния състезател на седмото небе от щастие

Съпругата на Михаел Шумахер от почти месец за първи път си позволи да се разплаче от радост. Корина Шумахер се просълзи от щастие научавайки последните новини за състоянието на съпруга си.

Пилотът от формула 1 Михаел Шумахер бавно, но сигурно се възстановява. Според медиците той вече е вън от опасност и рискът за живота му е много малък.

През последната седмица се появиха спекулации в мрежата, че Шумахер няма да бъде изваден от изкуствената кома, в която се намира и може никога да не събуди от комата. Новината покруси феновете на шампиона, които ден и нощ се молят за здравето и живота му.

Корина Шумахер е щастлива, съпругът й  е вън от опасност

Корина Шумахер е щастлива, съпругът й е вън от опасност

Оказа се, че пилотът от формула 1 вече е вън от опасност, а продължителното му оставяне в изкуствена кома е, за да се помогне на мозъка да се възстанови от травмата, която преживя, пише „Дейли мейл“, цитира kliuki.ws.

Шампионът е стабилизиран, излиза от комата до дни

Шампионът е стабилизиран, излиза от комата до дни

 

Лекарите от университетската болница в Гренобъл казват, че състоянието му не е критично, а мениджърката му Сабине официално опроверга слуховете, че той няма да бъде изваден от комата. „Семейството му е невероятно щастливо. Те имат пълно доверие на медицинския екип и вярват, че Михаел получава най-добрите грижи“.

Мениджърката на Шумахер потвърди новината

Мениджърката на Шумахер потвърди новината

„Трябва да повторя, че всяка информация, която идва от лекари, които не се грижат пряко за Шумахер може да се счита за чиста спекулация“, заяви още Сабине. Коментарите й бяха по повод изказването на британски и немски хирурзи, че Шумахер може да остане в кома за цял живот или дори да се събуди като съвсем различна личност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар