Корина Шумахер: Михаел няма да спре да се бори!

Корина Шумахер: Михаел няма да спре да се бори!
5 (100%) 1 vote

Семейството на Шумахер убедено във възстановяването му

Семейството на Михаел Шумахер е все по-убедено, че пилотът от Формула 1 ще продължи да се бори. Шампионът от почти месец е в болница във Франция, след като претърпя инцидент на ски писта край Гренобъл. Според последните новини състоянието му е стабилно. А близките му се молят той да оцелее и да се върне към живот.

„Той няма да се предаде“, заяви брат му Ралф след посещение на болницата. И сподели, че е дълбоко благодарен на лекарите за грижите, които полагат за него.

Корина Шумахер вярва в съпруга си

Корина Шумахер вярва в съпруга си

Междувременно в мрежата се появи тревожна информация за състоянието му. Според медицински светила, Шумахер може да не успее да се събуди от комата, заради увреждането на мозъка. Слуховете бяха опровергани от мениджърката на Шумахер Сабине Кем, която заяви, че това са пълни спекулации по темата.

По думите й състоянието на Шумахер е стабилно и той ще бъде изваден от комата скоро. Засега обаче шампионът от формула едно остава в медикаментозна кома, а лекарите продължават с тестовете върху него.

Близките на Шумахер благодариха на феновете му за подкрепата и изказаха специални благодарности на медицинския екип, който се грижи за него. Те изразиха категорична позиция, че не се съмняват в успеха на медиците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар