Константина Живова наелектризира феновете със сценката си в „Под прикритие 4“ (Снимки)

Константина Живова наелектризира феновете със сценката си в „Под прикритие 4“ (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Константина Живова разгорещи страстите след като се снима в гореща сцена с жена

Константина Живова не е сед най-популярните имена в светските среди. След последния епизод на „Под прикритие 4“, излъчен миналата неделя обаче това със сигурност ще се промени. Младата актриса успя да се намърда в умовете на зрителите като буквално ги взриви с горещата сценка, в която се снима с друга жена. Пикантният кадър се оказа по-обсъждам в онлайн пространството дори и от самия втори епизод на „Под прикритие 4“.

Константина Живова има и изяви като модел

Константина Живова има и изяви като модел

Коя обаче е Константина Живова? Новопоявилата се сензация е завършила Софийски университет, а в момента е част от ТВ7 и токшоуто „Жените говорят“, където се изявява като светски репортер. Любопитното е, че Живова няма завършено актьорско образование и участието й в сериала е като на аматьор. Тя не крие, че след горещата сцена от „Под прикритие 4“, редица мъжки списания се надпреварват да я канят за фотосесии.

Любопитното е, че преди време името на Живова беше замесено с това на актьора Александър Сано, който изигра Косъма в първите три сезона на поредицата. Според мълвата връзката между Константина Живова и Сано била причината за краха на отношенията на актьора с Нели от „Огледала“. Това обаче се оказаха поредните измислици.. Самата Константина е щастливо омъжена, а амбициите й са свързани да пробие именно в киното, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар