Константин заряза Надя вкъщи, налита на фенки (Снимка)

Константин заряза Надя вкъщи, налита на фенки (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Певецът съвсем го раздава като ерген докато половинката му бави дъщеря им вкъщи

В светското пространство от години се шушука, че Константин не може да бъде моногамен и изневерява на поразия на всяка жена, с която има връзка. И бившата му половинка Райна неведнъж е казвала в прав текст, че певецът й е слагал рога и то неведнъж.

Константин се натиска с фенки докато Надя го чака вкъщи

Константин се натиска с фенки докато Надя го чака вкъщи

И макар да твърди, че откакто е женен за Надя се е укротил, изглежда, че звездата не може да устои на женското внимание, с което е заобиколен. От kliuki.net попаднахме на любопитна снимка от скорошно участие на секссимвола на поп фолка в нощно заведение. На кадъра Коцето без стеснение е награбил непознато момиче, а при детайлно вглеждане се вижда, че дори е на път да я млясне по устата.

Самата девойка очевидно няма нищо против звездното внимание към себе си, дори напротив. Интересно обаче как ли ще реагира съпругата на певеца на поредната демонстрация на разюздано поведение от страна на съпруга й? Който очевидно изобщо не се смущава, че жена му го чака вкъщи с дъщеря им и съвсем го раздава ерген по участията си.

„Горката Надя! Така и не разбра, че Коцето няма да се промени и ще продължи да й кръшка с всяка срещната“, коментират със съжаление форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Константин заряза Надя вкъщи, налита на фенки (Снимка)”

  1. да

    ян. 20. 2014

    снимката е стара, а не от скорошно участие, но е от времето когато беше женен с Надя, преди 3 г

    Reply to this comment

Добавете коментар