Константин в ролята на грижовен баща

Гласувайте за статията

Изпълнителят на “Кажи ми” е отговорен и грижовен баща. Той се чувства идеално в ролята на съпруг и дори планира още едно детенце. Слуховете, че на Константин ще му писне от семейните задължения се оказаха злобни подмятания. Той не само не се е отегчил, но и намира, че семейството е най-важно.

Красивата му съпруга е очарователна като майка и е влязла много бързо във форма. Райна обвиняваше Коцето, че не става за семейство и вече се виждаше изоставена с едно дете. Дали напук на нея, не се знае, но изпълнителят на “Едвам ме нави” изглежда много щастлив.

Той се заканва, че няма да бъде ревнив баща, но ще следи изкъсо развитието на малкото си момиченце. Константин не се притеснява да сменя памперси, нито да помага в домакинските задължения.

Той и Надя отглеждат и куче, но държат на хигиената и дори не извеждат палето навън. Кученцето и бебето се разбират чудесно. След появявата на малката госпожица у дома, Парси се сърдил, но бързо преодолял ревността си. Изпълнителят на “Излишен” има големи планове за бъдещето, които задължително включват семейството му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Константин в ролята на грижовен баща”

  1. Tkorri

    апр. 19. 2014

    Slam dunkin like Shaquille O’Neal, if he wrote infmtoarive articles.

    Reply to this comment

Добавете коментар