Константин пуска ръце на Анелия

Константин се заигра с Анелия

Константин пуска ръце на Анелия на турнето на Планета.

Издайническа снимка се появи в мрежата, разкриваща доста палавия изпълнител, видя Kliuki.net.

Константин
Константин вдигна дрехата на Анелия и се заигра с кожата й

Уж случайно, ама много случайно, приятелски е прегърнал колежката си Анелия, а палаво е поповдигнал дрешката й, като не пропуска и възможността да докосне нежната кожа на певицата.

Палав си е Константин. Такъв си беше, такъв си и остана. Съпругата му Надя едва ли би била във възторг, ако види този компромат.

Че Коцето нежно е погалвал и други свои колежки се знае. Радва им се повече от приятелски. Трудно се сдържа палавникът да не им се радва. Това, че е съпруг и баща май много не го тревожи. Прегърни ме тук, докосни ме там. Следва ритъма на фолк песните човекът, нали си е в тези среди, заливат се от смях в мрежата. Преди неведнъж е налитал на Преслава, Галена и много от останалите звезди…

То да работиш с хубави жени си е истинско изпитание. А на турне да не говорим. Та на Коцето му е простено. Красиви колежки го заобикалят, а той е истински ценител, подмятат го още потребители.

Само дето папараци бол, та и компромати заснемат. Добре, че Надя е търпелива, че иначе Константин го чакаше доста бурен скандал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.