Константин пред фалит, натиска Надя да започва работа

Константин пред фалит, натиска Надя да започва работа
5 (100%) 1 vote

Константин усилено се мъчи да уреди съпругата си на работа, тя не ще

Константин я е закъсал доста сериозно за пари. Изпълнителят е пострадал от кризата в бранша и липсата на посетители в дискотеките му. Участията му също намаляват с всеки изминал ден и изобщо не са като преди години. Това притеснява звездата и той започнал да мисли варианти как да се справи с положението.

Константин натиска Надя да започва работа

Константин натиска Надя да започва работа

Първото и най-логично според близките му действие било да накара съпругата си да започне работа. До момента хубавото Наде се вживяваше в ролята на съпруга и майка, стоейки си вкъщи, за да полага грижи за детето на двойката. Докато Константин й осигуряваше всичко необходимо, за да води охолен живот. Заради проблемите в бизнеса обаче краят на тази идилия е все по-близо.

Точно заради това Константин заявил на жена си, че ще трябва да започне работа, за да помага на семейния бюджет. Условие, което никак не се харесало на блондинката, която била убедена, че юридическото й висше образование е само за фасон. И няма да й се наложи да го използва, научиха от hotarena.net.

Самият Константин разкри, че жена му в най-скоро време ще започне работа в столична кантора. И ще разбере сама какво е да изкарваш пари. Коцето обаче не скри притесненията, си че познавайки колко е разглезена Надя, тя няма да понесе промяната твърде добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар