Константин изгони клиенти, защото дискотеката му гори?

Константин изгони клиенти, защото дискотеката му гори?
5 (100%) 1 vote

Константин изгони клиенти, защото дискотеката му гори или поне такава е версията за пред тях

 

Константин изгони клиенти от дискотеката си с обяснението, че тя гори!

Сигналът, който постъпи до изданието HotArena.net подсказва, че нещата са особено съмнителни. Охраната натирила гостите на заведението с версията, че вътре има пожар.

Константин изгони клиенти, защото дискотеката му гори?!

Константин изгони клиенти, защото дискотеката му гори?!

А те тъкмо си поръчали скъпите питиета и така и не успели да се насладят на тях. Парите след това не са им възстановени, научи Kliuki.net.

Потърпевш от мястото на инцидента разказва, че минути по-рано си взел бутилка уиски, за което трябвало да даде 120 лева, а яките мъже от клуба го изкарали навън и не му позволили да си го прибере за вкъщи.

Подробности какво точно е горяло в дискотеката на Коцето не се уточняват, а самият изпълнител все още не е дал изявление по темата. Според засегнатите от случая, ситуацията не е била извън контрол, за да се карат хората да напускат обекта и да търпят подобни загуби.

Някои дори подозират, че това е умишлено инсценирано, за да се измамят посетителите. Като се има предвид, че чалготеката е незаконна, всичко може да се очаква от собствениците, твърдят запознати.

Дали Константин скоро ще даде яснота по въпроса с пожара в дискотеката си или дискретно ще замълчи, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар