Константин е истинска скръндза, кара Надя да пазарува от битаци?

Константин е истинска скръндза, кара Надя да пазарува от битаци?
5 (100%) 1 vote

Константин смята, че разходите за дрехи са напълно излишни

Константин се оказа истинска скръндза. Поп фолк идолът, който е и собственик на една от най-вървежните дискотеки в София, отказвал да дава пари на жена си за тоалети. Близки до двойката разкриват, че докато другите нежни половинки в светските среди се размотават в тоалети на световноизвестни дизайнери, Надето е принудена да пазарува от битаци и евтини магазинчета.

Константин се оказа доста стиснат

Константин се оказа доста стиснат

Това е и причината хубавицата най-често да е облечена в някой съвсем обикновен анцунг. Дори когато се налага да посетят светвко събитие обаче Константин не се бръквал и съпругата му се стъквала в някоя рокличка за не повече от 20-30 лева, научиха от hotarena.net.

Запознати разкриват, че Константин бил толкова стиснат, че дори не смятал за необходимо Надя да ходи на фризьор. За всяко появяване на двойката, блондинката сама си правела прическата и грима, за да не хвърля излишни пари по козметични салони.

КонстантинКонстантин Хубавото в случая е, че макар да е истински циция по отношение на тоалетите на съпругата си, Константин с удоволствие пръскал щедри суми за семейните почивки на фамилията. Както знаете, той и Надя задължително ходят поне веднъж в годината на море в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар