Константин: Ако Надя ме издразни, ще я зарежа

Константин: Ако Надя ме издразни, ще я зарежа
5 (100%) 2 votes

Певецът за пръв път говори открито за съпругата си, както и за чувствата си към бившата си половинка Райна

Отношенията между певецът Константин и съпругата му Надя открай време предизвикват любопитство у феновете. Двамата уж са сочени като идеалната двойка, а в същото време всеки ден се появяват нови и нови слухове за изневери на певеца. Нещо повече, името му доста често е забърквано в афера с бившата му половинка – Райна, с която продължават да имат общи участия.

Константин уж е с Надя, а пък гледа към Райна

Константин уж е с Надя, а пък гледа към Райна

Каква обаче е истината за личния живот на звездата? Коцето за пръв път си позволи да коментира открито тази тема пред камерата на предаването на Николета Лозанова – „Поверително от НЛ“. В откровено интервю изпълнителят заявява, че ако съпругата му започне да го дразни много, ще я зареже, с което втрещи феновете на двойката. „Дали пък наистина не са решили да се разделят“, чудят се форумци.

Коцето съвсем долива масло в огъня на слуховете като не скрива възторга си от бившата си половинка Райна. „През последните години, откакто се разделихме, е пораснала – развива се, завърши“, не пести хвалебствията си симпатягата. А дали зад тези думи се крие нещо повече от приятелско чувство, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Константин: Ако Надя ме издразни, ще я зарежа”

  1. Didi Ivailo Dachev

    Ное. 29. 2013

    АМАН ОТ ИНТРИГИ И ИЗМИСЛИЦИ,НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА …

    Reply to this comment

Добавете коментар