Конкуренция! бТВ забраниха на Виолета Марковска да участва в „Dancing Stars“! (ВИЖТЕ ЗАЩО)

Актрисата е била първия избор на продуцентите на шоуто за заместничка на контузената Стелла Ангелова

Вили Марковска е разочарована от забраната на бТВ
Вили Марковска е разочарована от забраната на бТВ

Вчера стана ясно, че поп фолк певицата Райна ще замести каскадьорката Стелла Ангелова като партньорка на Атанас Месечков на сцената на „Денсинг Старс“. Макар певицата безспорно да притежава талант и доказани танцови умения, изборът й озадачи феновете на формата. Всички очакваха, че актрисата Виолета Марковска ще се включи в шоуто заедно с Наско. Очакванията на феновете бяха съвсем логични, предвид факта че те двамата станаха втори в първото издание на „Денсинг Старс“ преди 5 години.

С неповторимите си танцови умения и магнетизъм на дансинга през 2008 те си спечелиха завинаги любовта на феновете, които се надяваха отново да ги видят заедно на сцената. Предвид факта, че актрисата и танцьорът и до днес са изключително близки, подобен избор беше напълно в реда на нещата.

Очевидно това е било мнението и на продуцентите на формата, чиито първи избор за заместничка на Стелла е била именно актрисата. От бТВ обаче са спънали Марковска. От телевизията категорично забранили на звездата от сериала им „Столичани в повече“ да участва в продукция на конкурентна телевизия.

Така, въпреки желанието на зрителите и на самата Виолета, се е наложило включването на Райна във формата. Актрисата изказа разочарованието си на стената си във Фейсбук и пожела успех на певицата в шоуто.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.