Кончита Вурст с тяло мечта! Показа се по бельо! (СНИМКИ)

Кончита Вурст с тяло мечта! Показа се по бельо! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Кончита Вурст публикува няколко свои снимки по бельо в социалната мрежа, с които предизвика истински фурор

Кончита Вурст

Кончита Вурст по бельо

Кончита Вурст има тяло мечта, забеляза Kliuki.net. Брадатата победителка в „Евровизия“ има не само повече женски хормони, но и съвършено тяло, на което много модели и манекенки могат да завидят.

Кончита Вурст публикува няколко свои снимки по бельо в социалната мрежа, с които предизвика истински фурор. Тя позира по бански и бельо, като показа плоско коремче, стегнати задни части и стройни бедра.

Брадатата певица си е направила няколко селфи снимки, с които затвърди мнението, че единственото мъжко нещо в нея е брадата.

Том Нойвирт, както е истинското име на Кончита Вурст, наскоро показа за първи път и гаджето си, както ви разкри Kliuki.net. Жак Патриак също като Кончита е с брада, но далеч по-мъжествен.

Въпреки многобройните хейтърски коментари в интернет по адрес на брадатата певица, е факт, че тя не спира да предизвиква интерес. Дори родните политици започнаха да я намесват в кампаниите си, както например Волен Сидеров, който се разграничи от Кончита Вурст.

„Гласувах българските деца да подражават на Ботев и Левски, а не на Кончита Вурст, която ни предлагат от Европа“, възпротиви се атакиста.

А какво е вашето мнение за Кончита Вурст? Харесва ли ви по бельо?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар