Кончита Вурст с руски еквивалент – Павел Петел (Снимки)

Кончита Вурст с руски еквивалент – Павел Петел (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Кончита Вурст не е единственото подобно същество в световен аспект

Кончита Вурст успя да разбуни духовете в цяла Европа, а и в целия свят с едно единствено свое появяване на сцената. Странното същество от Австрия, което спечели Евровизия, обаче далеч не е единственото по рода си. Оказа се, че в Русия имат доста подобен типаж.

Павел Петел е руският Кончита Вурст

Павел Петел е руският Кончита Вурст

Всъщност става въпрос за шоумена Павел Петел, който има доста голяма визуална прилика с Кончита Вурст. С единствената разлика, че е доста по-мускулест. Павел Петел реши, че по нищо не отстъпва на австрийската певица/певец и засне цяла поредица снимки, на които е стъкнат досущ като Кончита Вурст, видяха от hotarena.net.

Естествено, кадрите предизвикаха истински бум в онлайн пространството, а феновете на Павел Петел дори заявиха, че любимецът им изглежда много по-добре от оригинала.

За тези от вас, които не са запознати, Павел Петел е един от най-известните и скандални шоумени в Русия. Мъжът редовно разбунва духовете с провокативни фотосесии, в някои от които е чисто гол. Кончита Вурст пък предизвика жестоки дебати с появата си на Евровизия и последвалата си победа.

Изпълнителката, която е родена като Том, цъфна на сцената с плътна черна брада, дълга коса, тежък грим и вечерна рокля. Вижте в галерията ни руският еквивалент на Кончита Вурст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар