Кончита Вурст преди – без брада и с къса коса (Снимки)

Кончита Вурст преди – без брада и с къса коса (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Кончита Вурст изглежда дори по-женствен преди години

Кончита Вурст предизвика жестоки дебати в европейските медии в последните няколко дена. Австрийският изпълнител спечели престижната надпревара Евровизия, а видът му буквално хвърли в потрес зрителите от целия континент. Кончита Вурст, чието истинско име, всъщност е Том Нюуирт, се появи на сцената в елегантна вечерна рокля, дълга черна коса и… още по-черна брада. Истинска при това. И разбира се, доволно количество грим.

Кончита Вурст преди и сега

Кончита Вурст преди и сега

Всичко това, наред с изпълнението му, съвсем очаквано, му спечели вниманието на публиката. Том обаче не винаги е изглеждал като Кончита Вурст. През 2006 той се появява за пръв път в светлините на прожекторите, когато печели второ място в шоу за музикални таланти, наречено Star Mania.

Тогава Том изглежда по-скоро нормално, макар че нежният му вид и ексцентрично облекло и аксесоари още тогава не остават никакво съмнение за нетрадиционната му ориентация. Тогава Том е без брадата и дългата коса и все още се облича като мъж. През 2011 година обаче той създава Кончита Вурст, която определя като своето алтер его.

И е категоричен, че след като сложи грима, роклята и високите токчета, действително се превръща в жена. След като слезе от сцената обаче отново става Том.

„Да живееш с две самоличности изобщо не е объркващо, даже напротив. Забавно е“, категоричен е Том-Кончита Вурст. Вижте и вие в галерията ни негови снимки преди и след Кончита Вурст.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар