Компромат! Виж как Коцето наруши закона (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Константин се издъни яко, но явно звездите минават между капките

 

Забраната за пушене явно не важи за звездите и за такива като Константин, убеди се Kliuki.net.

Охооо! Браво, бе, Коце!

Охооо! Браво, бе, Коце!

Изпълнителят, който жените обожават, отдавна се слави със своите скандални участия, но този път премина границите на допустимото. Или поне тези законовите, което пък възмути мрежата, защото за едни може, а за други не…

Вижте го само как си пафка на воля в дискотеката и никак не се притеснява от ветото. Съвсем очевидно е, че купонът с Преслава и Емануела е бил в разгара си, а Коцето се черпи здраво и като всеки пушач му се е приискало да запали. Хмм, как сладко си дърпа и издишва дима, а не се забелязва някой да му прави забележка?!

В компанията на Преслава и Емануела Коцето вика наздраве и си пафка на воля

В компанията на Преслава и Емануела Коцето вика наздраве и си пафка на воля

Потребителите веднага се разгневиха, защото фактът, че не се разрешава да се пуши в заведенията засегна не само собствениците, а и клиентите. Недоволните от решението масово и почти ежедневно настояват режимът да стане по-свободен и да може да се пуши поне вечер. А сега излиза, че за известните и на някои места е позволено!

Това много раздразни коментиращите, а враговете на чалгата сред тях съвсем се озъбиха и ожесточиха. „Където се леят кючеци и хвърчат салфетки няма правила, а и да има никой не ги спазва, какво се учудвате?!”, разпалено обсъждат те. Истината е, че не само Коцето, а и много други популярни личности у нас не се лишават от порока си на светски събития.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Компромат! Виж как Коцето наруши закона (ВИДЕО)”

  1. Ivelin Ivanov

    ян. 18. 2013

    Bravo! Ne trqbva the se spazvat maloumnite zakoni;].

    Reply to this comment

Добавете коментар