Колко висока е всъщност Андреа?! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Андреа винаги е на супер токове в клиповете си и на участия, но този път се осмели да покаже истината

 

Андреа сътвори почти сензация като се събу боса на участие! От нея какво ли не сме виждали, а сега публиката от първите редове имаше възможност най-сетне да я зърне такава, каквато си ляга вечер.

Андреа излезе боса на сцената

Андреа излезе боса на сцената

Или поне без обувки и с боси крачета.

С тази постъпка Андреа всъщност развенча мита за високата и стройна певица, която ни гледа от атрактивните клипове. Блондинката има особена слабост към токовете и луксозните обувки и винаги е с такива, както на сцената, така и в своите видеа. Този път обаче ни разби! Половинката на Кубрат Пулев толкова се разгорещи и зарадва от вниманието на своите фенове, че хвърли чепиците и хукна боса на трибуната. Личеше си, че Андреа е буквално в екстаз. Тя скачаше, бягаше, падаше и лягаше по земята… Определено не сме я гледали такава. Какво ли не прави любовта към музиката и емоцията от обожанието на почитателите?!

Не е тайна, че Андреа е бивша манекенка, която още на 15 години печели титлата „Мис София”, а по-късно става „Супермодел” и „Мис Туризъм – България”. После обаче силиконката решава да се пробва в чалгата и звездния миг за нея настъпи. Въпреки прелестните си форми, Андреа е сравнително ниска за разлика от останалите си колежки, които се изявяват на подиума като модели. Тя е малко над 1.70, но въпреки това имаше успехи като миска. Популярността й съвсем нарасна, когато грабна микрофона и се трансформира в певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Колко висока е всъщност Андреа?! (СНИМКИ)”

 1. Mimi Dimova

  апр. 01. 2013

  1,70… "сравнително ниска"… Първо прочетете статистиката за българките, после се премерете с метъра до вратата и тогава говорете, че е ниска. Хайде сега ниските жени да не се обличат модерно ли… и да не пеят… и… Всъщност откога ръста има значение за да си успял?

  Reply to this comment
 2. Danko Dobrev

  апр. 01. 2013

  кажи кой нисък е успял

  Reply to this comment
 3. Mimi Dimova

  апр. 02. 2013

  Лили Иванова например. И няма да продължавам с примерите, но казах "успял", а не "известен".

  Reply to this comment
 4. Philipp Plein

  сеп. 25. 2013

  Danko Dobrev Ti mnogo visokia boje boje. 😀

  Reply to this comment

Добавете коментар