Колко са се променили! Вижте звездите от „Спасители на плажа“

Гласувайте за статията

Звездите от хитовия сериал неузнаваеми

Те се превърнаха в любимки на цяло едно поколение. Звездите от „Спасители на плажа“ бяха обявени за едни от най-красивите жени в света. Но дали и днес красавиците все още се радват на старата си слава. Ние от Кliuki.net решихме да видим как изглеждат те сега.

Памела Андерсън неотразима както преди

Памела Андерсън неотразима и преди и сега

Няма спор, че едни от най-красивите и известни актриси от сериала и до днес си остават Памела Андерсън, Кармен Електра и Трейси Бингам. Андерсън пожъна огромен успех и слава след участието си в сериала и покори милиони сърца по света. Миналата година 50-годишната актриса дори бе на посещение в България. Където за пореден път показа, че е звезда от световна величина.

Хубавата Кармен Електра се е позанемарила

Хубавата Кармен Електра се е позанемарила

И докато хубавата Пам въобще не се е променила с годините, то колежката й Кармен Електра направо плаши. Екс половинката на Денис Родман бе спрягана за една от най-красивите и желани жени в света. За съжаление обаче днес е заприличала на лелка.

Колежката им Трейси Бингам и днес е  неустоима

Колежката им Трейси Бингам и днес е неустоима

Колежката й Трейси Бингам обаче и до днес се радва на успешна кариера като актриса и модел. След като изгря в  плажната поредица тя бе сред най-канените  гост-звезди в редица сериали, а също и в шоуто на Тайра Банкс. А с работата си в киното, където и днес се изявява Трейси показа, че дори и на 45 години, все още е във вихъра си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар