Колко далеч е Мария от класата на Диана на Гущеров (СНИМКИ)

Колко далеч е Мария от класата на Диана на Гущеров (СНИМКИ)
2 (40%) 1 vote

Мария никога няма да стигне класата на булката на Гущеров – Диана

Мария е далеч от класата на Диана на Гущеров, булката, за която той се венча преди седмици.

Такова мнение се оформи категорично в интернет пространството след първите снимки, които лъснаха с Отварачката и невестата. Kliuki.net вече ви показа част от тях. Останалите говорят същото.

Мария няма как да стигне Диана, тя никога няма да го стори, защото чалгата в нея крещи. На каквито и луксозни трапези да сяда, колкото и пари да пръска за облекло, както и да си напудря маниерите…

Мара ще си остане фолк певица, докато избраницата на Гущеров, ще бере упорити комплименти в мрежата. Разбира се, че Мария си има своите верни фенове, които я следват на всяка стъпка.

Мария

Мария си пада по класата, но не я разбира, критикуват я в мрежата

Стъпка назад към микрофона

Особено доволни са сега те, тъй като любимката им се завърна в кръчмите и пее отново хитовете си.

Изглежда звездата на Пайнер е доста хитра. Оттегли се за известен период, остави почитателите да тъгуват и сега се появи ударно, започвайки да ги захранва пак с парчетата си. А те я очакваха отдавна!

Мария

Кариерата на Мария отдавна се отразява на стила й. Тя се съветва със специалисти, но все не успява да се открои с истински изискан вкус. Последните й изцепки бяха пухкаво наметало и обувки на платформа, които тя разходи на сватбата на Гущеров-баща.

Младоженката се готви упорито

Съвсем скоро ще нейната церемония, на която Марчето ще каже Да на Хриси и официално ще се присъедини към семейството. Миньончето копнее отдавна за този миг и можем да си представим как ще се накипри като царица…

Треперете отсега и отброявайте дните до великото събитие на Мария!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар