Коледата на Азис: Златна и пищна! (СНИМКИ)

Азис знае как да посреща гости навръх Коледа

Азис спретна златна и пищна Коледа, видя Kliuki.net.

Фолк певецът определено знае как да се глези и себе си и тези около него.

Азис
Азис сътвори златна и пищна Коледа

А за Коледа подготовката и пищността са задължителни. Азис винаги е бил екстравагантен в границите на интересното и забавното. Няма как да пропусне да създаде своята Коледа. Такава, каквато си я иска.

Коледната украса на певеца е впечатляваща. Златното е преобладаващо и задължително. Лишенията в детските години и възможността да си навакса днес се усеща. Като едно дете с парички в ръце, което просто бърза да си купи бонбонки и лакомства, така и Азис си създаде приказната Коледа.

Азис
И както обикновено, провокира с визията си

Певецът обича да си угажда и да угажда. Обича и да готви. Гостите му със сигурност са се чувствали като крале и кралици. Не само заради перфектния домакин, който държи всичко да е на ниво, но и заради впечатляващата и царствена украса и обстановка.

Прибори в златно, чаши в златно, чинии в златно и всичко в идеално съчетание и подредба. Коледната украса също с елементи в златно – гирлянди и играчки. Златото е навсякъде. Царствено и величествено.

Обича Азис пищното. Дори и английската кралица би седнала с удоволствие на такава маса, достойна дори за нейното величие. Гледайки снимките, човек наистина би решил, че са от някоя царска трапеза. Празнична царска трапеза.

За пореден път Азис доказва колко много обича пищността. Но и като перфектен домакин се показа за пореден път. Уютът и комфортът са и за него и за тези около него. Златото озарява всички влезли в дома му.

Може и да изглежда леко прекалено всичкия този блясък и пищност, но това все пак си е Азис. Това е неговият стил. Неговата страст към пищното. Важното е, че полага усилия. За едни прекалени, но в действителност перфектни.

Азис наистина е успял да създаде своята мечтана от дете Коледа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.