КОКОНА! Вижте как Миглена чисти на ромите (СМЯХ)

Гласувайте за статията

Дизайнерката за пореден път разсмя зрителите с избора си на дрехи

Миглена се беше спряла на доста необичаен тоалет, за да почисти

Миглена се беше спряла на доста необичаен тоалет, за да почисти

От самото начало на шоуто „Къртицата“, Миглена привлича вниманието върху себе си с избора на тоалети, които е взела за престоя си в базата. Необичайните й хрумки за визията й учудиха както зрителите, така и участниците в базата. Преди няколко дена Любо, Тодор и Марина използваха изолацията на Миглена при ромското семейство и обсъдиха в подробности гардероба на дизайнерката.

Снощният епизод на предаването за пореден път показа, че Миглена е взела изключително неподходящи дрехи за престоя си в шоуто. Брюнетката се хвана да почисти дома на Валя и Моро. Облеклото й обаче предизвика бурен смях у зрителите на епизода. Вместо обичайните анцуг и пантофи, които биха използвали повечето жени, Миглена започна да мете облечена в сексапилна рокличка. Върхът на всичко обаче бяха обувките на високи токчета, с които очевидно й беше доста трудно да пази равновесие, камо ли да мете, смеят се зрителите.

Изглежда, че Милена е взела присърце ролята си на прелъстителка в шоуто. Дизайнерката не спира да провокира мъжката част от участниците с предизвикателните си тоалети като усилията й вече дават резултат. Рапърът 100 Кила определено е увлечен по нея и на сватбата на Емануела не се сдържа и я награби пред камерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар