Коко глези Емилия с ваканция за 10 бона

Коко глези Емилия с ваканция за 10 бона
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата се похвали с пътуване  в Бангкок

Фолк певицата Емилия и Коко Динев заминаха на екзотична почивка чак в Тайланд. Дестинацията, която се налага като новия хит за родните фолк звезди, не бе подмината и от тази звезда двойка.

Още преди Нова година бизнесменът решил, че с половинката си трябва да отдъхнат някъде подобаващо. И завел любимата си на кратък шопинг в Бангкок.

Градът се слави като един от най-красивите и големите туристически центрове в Азия. Още повече, че в сравнение с европейските градове, там е доста по-евтино за шопинг.

Коко глези Емилия със супер ваканция

Коко глези Емилия със супер ваканция

И макар кризата да не е ударила сериозно поп фолка, изпълнителките напоследък предпочитат да залагат на по-евтини екскурзии, вместо да трошат фантастични суми за кратки воаяжи из супер скъпи хотели, пишат от hotarena.net.koko 3

Случаят с Коко и Емилия бил същият, а бизнесменът се изръсил за ваканцията едва 10 000 лева, пишат от Двойката заминала със самолет и останали едва няколко дни в града на светлините.koko 5 koko 4 koko2

Певицата обаче се постара да запази в тайна този воаяж, тъй като искала да си почине от медийния шум около нея. Запознати обаче издават, че Емилия се е насладила на пътуването и се е отдала на любимото си развлечение—шопинга, като не пропуснала да посети и местните забележителности.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар