Кой заведе Диляна Попова в Куба?

Гласувайте за статията

Актрисата на романтична ваканция в Куба, компания й прави новият й приятел

Диляна Попова замина с новия си приятел за Куба. Актрисата реши да прекара зимните дни като истинска холивудска звезда и замина за Латинска Америка. Компания й прави не някоя от приятелките й, а новият й любим. Чиято самоличност актрисата продължава да пази в тайна.

Диляна Попова разпуска в Куба

Диляна Попова разпуска в Куба

Въпреки че е доста заета покрай снимките на сериала „Революция Z“, актрисата намери време да отдъхне за кратко. Синеоката красавица избрала да разпусне на слънчевата дестинация в компанията на последния си приятел.

Диляна си прекарала страхотно, като не пропуснала да  вземе уроци по самба от двама известни хореографи в Хавана. Освен това актрисата  обиколила и всички екзотични локации на столицата, пишат от hotnews.bg.

„Кубинците ме очароваха. Те са изключителни хора – вълнуват се най-вече от танците, екзотиката, храната…“, разказва Диляна. А феновете й се питат какъв обрат ще настъпи с нейната героиня в сериала.

Попова е сред най-харесваните актриси в лентата, а героинята й е готова да предизвика истински пожар в сюжета. По тази причина феновете й с нетърпение очакват да видят как ще се развият екранните й отношения с колегата й Юлиан Вергов. В предстоящите епизоди интригата става все по-заплетена. И не само между младите герои, но и между техните преподаватели отношенията силно се обтягат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар