Кой причини това на Мартина на Слави?

Гласувайте за статията

Като я гледаме на тази снимка, надали някой ще се засили да я краде от шоумена, по-скоро той ще се откаже от нея

Вечер в „Шоуто на Слави“ или в компанията на Дългия, тя е винаги нагласена и гримирана

Мартина на Слави се появи без грим и уплаши доста народ, отбелязват от HotArena.com. Потребители, видели снимката се питат каква ли е причината блондинката да изглежда така. Чуват се слухове, че си е правила пластични операции и си е слагала ботокс и това много си личи, когато по лицето и няма никаква козметика.

Фотографи на „България Днес“ са успели да я снимат неглиже и видът й е много страшен. Лицето на Мартина е подпухнало, изглежда поне няколко години по-стара и със сигурност не толкова красива колкото е пред камерите. Да не говорим, че косата й e като на кака от махалата, с тези черни корени, тънка и безжизнена.

Мартина се е разхождала с една от колежките си Станислава Лефтерова и добре, че е била тя, за да могат журналистите да разпознаят приятелката на Слави. Вечер в „Шоуто на Слави“ или в компанията на Дългия, тя е винаги нагласена и гримирана. Говори се, че Слави не обичал тя да се гримира и облича хубаво, когато излиза без него, явно го мъчи ревността. Но като я гледаме на тази снимка, надали някой ще се засили да я краде от шоумена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар