Ето кои певици си падат по колежки! (ФОТО ФАКТИ)

Гласувайте за статията

Много са дружките, които демонстрират пред камерите неестествена близост

 

Певиците в родния фолк бранш имат неподозирани таланти. Освен, че се цанят за звезди с микрофон, те редовно събират погледите на публиката с откачените си изцепки.

Често и незнайно защо те много си падат по демонстрацията на любов една към друга. За нас е необяснима тази неестествена близост, но те сигурно си го приемат за съвсем нормално. Най-вероятно това е просто един начин да покажат колко си се обичат … като приятелки.

Е, често заради подобни волности са оплювани и критикувани, че развращават младото поколение, което взима пример от тях, но явно нищо и никой не е в състояние да ги спре в техния устрем към търсене на шум и супер внимание от страна на почитателите.

Ето някои „отличнички”, които без никакъв свян се целуват на обществено място и всяват смут в околните.

Анелия и Малина

Анелия и Малина

Анелия и Малина

Не знаем за тяхната дружба или поне не са я заявявали пред всички, но пък са излавяни неведнъж в страстни сцени и определено изпъкват като заслужили участнички в тази класация.

Десислава и Преслава

Десислава и Преслава

Десислава и Преслава

Руса и тъмна – една добра комбинация. Може да са в конкурентни музикални фирми, но за размяна на нежности явно това не може да бъде никаква пречка.

Андреа и Николета

Андреа и Николета

Андреа и Николета

Андреа пък се цели в плейметките и най-голямата й слабост е Николета Лозанова. Тя пък от своя страна никога не е имала нищо против да се окаже героиня в скандални изяви, независимо от това кой какво говори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар